سینک صنعتی برای اشپزخانه های کترینگ ها، رستوران ها، کافه ها، تالار های عروسی و ...، فست فود ها و هر جایی که در ان استفاده زیادی از ظروف در زمان محدود نیاز است جزو واجبات است. فرض کنید شما صاحب یک رستوران هستید و در اشپزخانه رستوران از یک سینک معمولی خانگی استفاده میکنید. برای مثال کافی است که یک اخر هفته نسبتا شلوغ را بگذرانید تا جای خالی یک سینک صنعتی را حس کنید. در سینک های صنعتی سرعت عمل ظرف شور بسیار بالا تر می رود.
مزایای استفاده از سینک های صنعتی
در سینک های صنعتی به علت حجم بزرگ تر از سینک های معمولی، شخصی که در حال شستن ظرف ها و یا انجام هر کار دیگری میباشد ازادی عمل بسیار بالاتری دارد و همین عمر در سرعت عمل بسیار تاثیر گذار است. در سینک های صنعتی میتوانید تعداد زیادی از ظروف را داخل ان قرار دهید و برای مثال بگذارید در داخل اب خیس بخورند و راحت شسته شوند. بسته به حجم کار شما هر چه قدر که تعداد لگن ها هم بالا برود به نفع شما است. برای مثال در سینک سه لگنه میتوانید در یک لگن بشقاب ها قرار دهید، در یک لگن ظروف کوچک و قاشق چنگال و در یک لگن هم ظروف بزرگ. از مزایای تعداد بیشتر لگن میتوان به شستشوی مرحله ای اشاره کرد. برای مثال در یک لگن ظرف ها خیس میخورد ، در یک لگن شسته میشود و در لگن بعدی گذاشته میشود و دراین لگن شخصی ظروف را خشک میکند و در جای خودش قرار میدهد.
ابعاد 85*65*120
ابعاد 85*65*150
ابعاد 85*65*190
دارای پاتروکی استیل
تمام استیل
یک سینک صنعتی استاندارد چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟
سینک صنعتی که شما قصد خریداری ان را دارید باید یک سری از استاندارد ها و ویژگی هایی را دارا باشد تا در کار برای شما مشکلی ایجاد نشود. البته تقریبا تمامی ویژگی ها قابلیت تغییر و سفارشی سازس را دارا هستند.
از ویژگی هایی باید در یک سینک صنعتی مناسب رعایت شود میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
قابلیت تنظیم پایه: یک سینک صنعتی مناسب باید پایه های قابل تنظیم ارتفاع داشته باشد تا شما بتوانید ان را نسبت به قد خود، نوع استفاده ای که از ان دارید، ارتفاع شیر اب و ... تنظیم کنید.
ارتفاع لگن: لگن های استفاده شده در سینک باید ارتفاع مناسبی و حتی نسباتا زیادی داشته باشند تا بتوانند حجم بیشتری از ظروف را در خود جای دهند.
استحکام: به این علت که لگن ها قرار است پر از اب و ظروف شوند و حتی ممکن از طرف ما هم اضافه بر فشار محتویات لگن، فشاری به سینک وارد بشود، بدنه و پایه های سینک باید استحکام کافی را داشته باشند تا به شما خسارت وارد نکند.
ضخامت ورق استیل: به دلیل ضد زنگ بودن و همچنین راحت تمیز شدن، در تولید انواع سینک ها از جمله سینک صنعتی از الیاژ استیل استفاده میشود. طبیعی است که هر مقدار لگن ظرفیت بیشتری داشته باشد، بایید ضخامت ورق هم بالا تر برود. البته همان طور که بالا تر ذکر شد تقریبا تمامی موارد قابلیت سفارشی سازی را دارند.
انواع روش های تولید سینک صنعتی
عمدتا سینک های صنعتی به دو روش تولید میشوند:
سینک صنعتی رویه پرسی:
در این روش از تولید، از قالب های اماده و دستگاه پرس استفاده می شود. متاسفانه در این نوع از روش تولید امکان سفارشی سازی وجود ندارد اما از ویژگی های مثبت ان میتوان به ظاهر زیبا تر و شیک تر نسبت به روش رویه جوشی اشاره کرد.
سینک صنعتی رویه جوشی:
بزرگ ترین و بهترین ویژگی این روش تولید، قابلیت سفارشی است.
ورق استیل 316
اگر شما نیاز به سینک صنعتی ای دارید که در برار اسید مقاوم باشد باید در تولید ان باید از ورق استیل 316 استفاده بشود.
سینک دو لگن نیک استیل :
سینک های صنعتی استیل معمولا به صورت استاندارد در سه مدل: تک لگن، دو لگن و سه لگن ساخته می شوند و این محصول هم یک سینک دو لگنه پرسی 150 سانتی است. یعنی دو عدد لگن در ابعاد 55 در 45 سانتی متر و دارای عمق 30 میلی متر دارد.حتما هم می دانید که سینک به نوعی از ابتدایی ترین و ضروری ترین وسیله ها برای هر آشپزخانه کوچک و بزرگ صنعتی است که کمک بزرگی برای شستشو و آبکشی ظروف در تعداد و حجم بالا و همچنین جهت شستشوی سبزیجات، میوه گوشت، مرغ، ماهی و ... محسوب می شود.
این سینک صنعتی دولگنه استیل برای استفاده در آشپزخانه های صنعتی، رستوران ها، کترینگ ها، کافی شاپ ها، فست فودها، فود کورت ها، هتل ها، تالار ها، اداره ها، بیمارستان ها، ارگان های دولتی، شرکت های خصوصی، کارگاه ها و کارخانه های متوسط و بزرگ مناسب است و یک تضمین اساسی برای عدم تجمع ظروف کثیف در کسب و کارهای مرتبط با عرضه غذا است. لگن های سینک صنعتی مدل 22165 ظرفیت آب قابل قبولی برای انجام کارهای شستشو در حجم بالا دارند که باعث می شود هنگام شستشوی ظروف یا مواد خوراکی درون آنها، آب به محیط بیرون راه پیدا نکند. سینک مذکور همچنین برای تضمین جلوگیری از ریزش آب مجهز به لبه پشتی هم هست و یک ابزار ایده آل در خط اتوماسیون شستشو آشپزخانه های صنعتی، هتل ها، رستوران ها، فست فود ها، بیمارستان ها و تالارهای پذیرایی خواهد بود.
مشخصات دستگاه
سینی های محصولات سینک معمولا از نظر آبریز به دو نوع آبریز از سینی و آبریز داخل لگن تقسیم بندی می شوند. سینک صنعتی دولگنه مذکور هم مجهز به لگن های عمیقی است که با یک نوار آبند PU در زیر سینک عایق بندی شده اند تا کاملا از نفوذ آب به خارج لگن ها و پاترکی زیر آن جلوگری شود و ظروف و وسایل آشپزخانه یا سبزیجات، میوه گوشت، مرغ، ماهی جانمایی شده در آن از نفوذ آب در امان بمانند. ضخامت استادارد ورق استیل به کار رفته در این سینک صنعتی استیل مقاومت و ظاهری براق و زیبا، صاف و صیقلی به آن داده است. درضمن این سینک مقاومت بسیار بالایی هم در برابر گرما، حرارت، زنگ زدگی، خط و خش مقاومت دارد. نوع جوش سینک هم پرسی است.
دو عدد وان یا لگن شستشوی این سینک از ورق های تمام استیل ضدزنگ با رویه یک میل ضامت ساخته شده اند و اسکلت پروفیلی از جنس استیل، آن را به یک وسیله فوق العاده کاربردی برای استفاده در آشپزخانه های صنعتی و انواع رستوران و فست فودی ها تبدیل کرده است. هر کدام از لگن های سینک هم دارای یک سوراخ صنعتی تخلیه آب مجزا هستند و برای سهولت در کار نیز یک پاتراکی پروفیلی در ابعاد 2 در 2 سانتی متر هم برای نگهداری ظروف شسته شده یا وسایل شستشو دارد.
ویژگی های سینک صنعتی نیک استیل
چهارچوب سینک و خود سینک از ورق استیل 304 نگیر و ضد زنگ با ضخامت 1 میلی متر ساخته شده اند. همچنین استنلس استیل 304 به کار رفته در این سینک ظرفشویی صنعتی از بهترین متریال های وارداتی است. این سینک دو لگنه استیل، پایه هایی مقام و قدرتمند از جنس پروفیل استیل در ابعادی معادل 40 در 40 سانتی متر است که تحمل سنگین کردن لگن های سینک با حجم زیادی از ظروف را برایش ممکن کرده است. ابعاد سینک دو لگن استیل نیز 150 در 65 در90 سانتی متر است و یک خرطومی با کیفیت و منعطف هم دارد که به شما امکان می دهد به هر صورتی که نیاز دارید آن را خم کرده و مسیر هدایت آب را مدیریت کنید.
قیمت سینک صنعتی :
پرسی |
از 32000
|
جوشی |
از 22000
|