نوتلا بار

تاریخچه

 در آخرین روزهای جنگ جهانی دوم،یک نانوای ایتالیایی به علت قیمت بالای شکلات، مقداری فندق و شکر و کره را با آن (شکلات) ترکیب کرد تا خمیری ارزان تر بدست آورد که تمام شهروندان ایتالیا قادر به خریداری آن باشند.

نوتلا از دو کلمه Nuts (آجیل) و پسوند معروف ایتالیایی ella تشکیل شده (مثل : موتزارلا و کاراملا) .

۲۶٪ کل فندق تولید شده در جهان را کارخانه تولید نوتلا خریداری میکند که در هر شیشه ۷۵۰ گرمی نوتلا حدوداً ۱۰۰ فندق بوده و هر ۱۰۰ گرم آن حدوداً ۵۰۰ کیلو کالری دارد

معروف ترین نوشیدنی که از نوتلا تهیه می شود شیک‌نوتلا بوده که برای تهیه کردن آن احتیاج به یک قاشق غذاخوری نوتلا،۴اسکوپ ۶۰ گرمی بستنی وانیل،۱۰۰ سی سی شیر پرچرب داریم تا یک نوشیدنی عالی از نوتلا داشته باشیم.

توجه : هرشیشه ۳۵۰ گرمی حدوداً ۶ عدد شیک‌نوتلا میدهد.

این نوشیدنی پرسود ترین محصول در فروشگاه های‌نوتلا محسوب میشود.

راه اندازی نوتلا

 

تجهیزات مورد نیاز برای راه اندازی نوتلا بار

فریزر بستنی ، مخلوط کن (بلندر) ،بستنی ساز ، کیک شو ، یخچال های ویترینی ، وافل ساز ، دستگاه گل خامه زن ، ماشین اسپرسو ساز ، ویترین های میوه و آجیل ، میلک شیک چند تایی ،ماکروفر و کرپ ساز