تولید و فروش خط سلف سرویس
خط سلف سرویس چیست؟
اگر به دنبال راهی هستید تا کسبوکار فست فود خود را بیشتر به دست آورد، باید به یکی از موارد بسیار پرطرفدار در این صنعت دقت کنید: خط سلف سرویس. امروزه، خیلی از مشتریان در محیط فست فود وجود دارند که اولین ارتباط با غذایی که نظرشان را جلب کردهاست، را از طریق خط سلف سرویس با رستوران برقرار میکنند.
عواید استفاده از خط سلف سرویس برای فست فود
خط سلف سرویس برای فست فود علاوه بر اینکه به مشتریان شما امکان خرید راحتتر و سریعتر را میدهد، بسیاری از مزایای دیگر هم دارد. در ادامه به برخیاز آنها اشاره خواهیم کرد:
افزایش سرعت خدمترسانی: یکی از دغدغههای رستورانهای فست فود، سرعت خدمترسانی به مشتریان است. با استفاده از خط سلف سرویس، امکان خرید سریعتر و با کمترین نیاز به تعامل با کارکنان رستوران فراهم میشود. بهعلاوه، این دستگاه به کارکنان شما این امکان را میدهد تا به جای سرویس کردن مشتری، به فعالیتهایی مانند پخت غذا و نظافت میپردازند.
کاهش خطاهای انسانی: یکی دیگر از مزایای خط سلف سرویس، کاهش خطاهای انسانی است. معمولاً، در فرآیند سفارش دادن از طریق کارکنان رستوران خطاهایی ممکن است رخ دهد که باعث فشار برای همهطرفین میشود. با استفاده از خط سلف سرویس، این خطاها بسیار کمتر میشود که در نتیجه رضایت مشتریان را به همراه خواهد داشت
ویژگی های خط سلف سرویس نیک استیل
خط سلف سرویس ساخته شده از ورق استنلس استیل در ابعاد استاندارد و سفارشی شامل کانتر سرد ، کانتر گرم ، کانتر قاشق چنگال ، کانتر ساده سلف سرویس خط سلف سرویس ،تجهیزات اشپزخانه صنعتی،فست فود،رستوران،کافی شاپ
کانتر گرم در خط کامل سلف سرویس جهت تازه نگه داشتن مواد غذایی و همچنین گرم نگه داشتن غذا تا پایان زمان سرو مورد استفاده قرار می گیرد و آب موجود در کانتر سبب می شود که غذا خشک نشود و به صورت تازه نگهداری شود. کانتر سرد در خط سلف کامل سلف سرویس جهت نگهداری نوشیدنی ها و دسر همچون ماست و ترشی و … و سالاد ها مورد استفاده قرار می گیرد و کانتر ساده نیز برای قرار دادن نان یا ظروف و همچنین موادی که نیاز به گرم یا سرد بودن ندارند استفاده می شود. در بخش پایینی خط کامل سلف سرویس فضایی جهت انبار تعبیه شده است ..